Proficiat Ruben met je zilveren medaille op het Belgisch kampioenschap!!!

Een top 2e plaats voor Ruben in de -60kg! Een mindere dag voor Ingelot belet winst in de -40kg meisjes.

Na hard knokken en podiumplaatsen op eerst het Provinciaal en vervolgens het Vlaams Kampioenschap, mochten Ruben en Ingelot het dit weekend – 15 en 16 februari – opnemen op het Belgisch Kampioenschap te Herstal. Al een prestatie op zich! 

Ingelot verloor haar eerste gevecht tegen de uiteindelijke Belgische kampioene. Niet simpel, zo’n start. Haar herkansing kon ze jammer genoeg niet winnen, ondanks het er zeker in zat. Jammer van het verlies, maar een ervaring rijker. You go, Ingelot!

In de -60kg kwam Ruben als bronzen medaille op het Vlaams uit tegen de Waals kampioen. No problem, winst! Vervolgens wist hij ook het tweede gevecht tegen de zilveren Vlaamse medaille te winnen. Dat was genoeg om de finale te vechten! Dat heeft hij knap gedaan, maar winst ging alsnog naar de tegenstander. Betekent wél: Super Sjieke Tweede plaats, a.k.a. Zilveren Medaille!!! Heel dikke proficiat, Ruben, met dit knap resultaat! High five & Keep it going 😉

De aanhouder wint, don’t mess with Mansio, en al zeker niet met z’n judoka’s dit weekend! 😉
We blijven alvast verder trainen en plezier maken. Hop naar de volgende wedstrijden, ervaringen en wie weet nog welke prestaties!